Slefuire marmura

Slefuire marmura si travertin. Solutia completa pentru dumneavoastra include montajul produselor achizitionate de la Dariseb Marmura SRL.

Cand piatra (piatra naturala, travertin, marmura, granit, etc…) devine spalacita si zgariata, evident isi pierde frumusete si luciul. In momentul acesta piatra trebuie reconditionata pentru a-i reface luciul original.

Slefuire marmura este procedeul de netezire a placilor de marmura, granit, travertin cu ajutorul unor pietre sau discuri diamantate abrazive folosite pentru a degrosa portiuni mari de piatra. Aceste procedeu se recomanda in general cand exista diferente de nivel intre placile de piatra sau cand piatra prezinta pete si zgarieturi adanci.

Slefuire marmura

Dariseb Marmura Srl cu echipamente de ultima generatie si personal calificat ofera servcii de slefuire si reconditionare a marmurei, granit si travertin. Procesul complet include operatiunea de degrosare, slefuire, lustruire si tratamente. 

Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala. Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate.

Cu o experienta de peste 20 de ani in slefuire marmura, firma noastra ofera servicii de slefuire si lustruire pardoseli la cele mai inalte standarde. Slefuirea pietei naturale marmura, granit, travertin, calcar, granit. Va oferim posibilitatea slefuirii unei pardoseli invechite si transformarea ei in una nua si stralucitoare.